Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden van Afrikaanse stof gevestigd te Ede, ingeschreven onder Kamer Van Koophandel inschrijvingsnummer 62469665

1. Bij bestellingen verklaard u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Afrikaanse stof

2. Alle vermelde prijzen zijn in euro`s en inclusief btw

3. Na uw bestelling ontvangt u per mail een orderbevestiging waarin een overzicht van de bestelling opgenomen is

4. Voor verzendkosten binnen Nederland brengen wij 4,85 euro in rekening ongeacht de grote van de bestelling. Bij een bestelling boven de 50 euro zijn er geen verzendkosten. Verzendkosten voor België en Duitsland zijn 8,95 euro ongeacht de grote van de bestelling. Bij een bestelling boven de 100 euro zijn er geen verzendkosten.

5. Het herroepingsrecht is op alle producten geldig met uitzondering van sale artikelen, Afrikaanse stoffen en Zweedse stoffen, daar de stoffen op maat geknipt moeten worden.

6. Bij de aankoop van producten (uitgezonderd de stoffen en sale artikelen) heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.
Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de ondernemer. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels het modelformulier. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending. De kosten voor retourzending van het product zijn voor rekening van de klant.
Indien de klant na afloop van de eerder genoemde termijn niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht resp. het product niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit.

7. Als de betaling binnen is, zullen wij uw bestelling in orde maken en indien mogelijk dezelfde dag nog versturen.

8. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens verzending met MyParcel.

9. Persoonsgegevens gebruiken wij uitsluitend voor de afhandeling van uw bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2015 - 2023 Afrikaanse stof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel