Afrikaanse waxstoffen


 Leuk dat je in mijn webshop een kijkje komt nemen. Als je leuke unieke gekleurde stoffen zoekt dan ben je hier aan het juiste adres. Ik verkoop onder andere originele Afrikaanse stoffen uit Tanzania. Deze prachtige Afrikaanse stoffen met hun kleurrijke, vrolijke prints komen rechtstreeks uit Tanzania te Dar es Salaam. Daardoor zijn ze uniek en nergens anders hier in Nederland te koop.  

Ook verkoop ik waxblock/waxprint stoffen die afhankelijk van de print uit verschillende landen kunnen komen, namelijk Afrika, Duitsland of Nederland. Prachtige gekleurde stoffen met allerlei verschillende prints. De print van deze stoffen zit zowel voor als achter. De collectie wordt regelmatig met nieuwe afrikaanse stoffen aangevuld. 

 

Afrikaanse waxblock dancing flowers

 

Zelf vind ik het heel erg leuk om kleding of andere producten van stof te maken. Deze Afrikaanse stoffen laten zich heel makkelijk verwerken. 
Voorbeelden wat je allemaal kunt maken met deze stoffen vind je terug op de site. Zo hebben bijvoorbeeld studenten van het ROC Twente voor een eindexamenopdracht prachtige blouses gemaakt met deze Afrikaanse stoffen. En een modeontwerpster heeft een prachtig gekleurd colbertje gemaakt voor de zanger mr. Ray Bass. Zo krijgen jullie ook een indruk en idee wat je allemaal met deze stoffen kunt creeëren. 


Bij de stoffen uit Tanzania doneert afrikaansestof.nl 1 euro p.m. aan het goede doel, Nkoaranga Hospital te Tanzania.

Met deze samenwerking, het goede doel Nkoaranga Hospital, ben ik vorig jaar begonnen. Ik geef 1 euro per meter van deze verkochte afrikaanse stof aan dit goede doel.
Nieuw in het assortement zijn de bijzondere sieraden van Quazi Design en Green age.
Op www.jeanetfairchainproducts.nl verkoop ik sieraden van het fairtrade merk A Beautiful Story.

afrikaanse waxstoffen

Handig om te weten: De stoffen zijn per yard te koop. Dus als je 1 stuk bestelt dan betekend dit dat je 0,90 meter (1 yard) stof ontvangt.

Als jullie opmerkingen, vragen of tips hebben hoor ik het graag! Jullie kunnen mijn gastenboek / contactformulier hiervoor gebruiken of mij een belletje geven (06 49806390).

© 2015 - 2021 Afrikaanse stof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel