Over mij

OVER MIJ

 

Afrikaanse stofLeuk dat je in mijn webshop een kijkje komt nemen. Zelf vind ik het heel erg leuk om verschillende dingen van stof te maken. In 2015 heb ik in het modekwartier te Arnhem een poosje een winkel gehad. Ik verkocht daar onder andere Afrikaanse stoffen, kleding (met afrikaanse prints) en sieraden. Uit de stenen winkel is deze webshop voortgekomen. De prachtige kleuren en prints spreken mij enorm aan. De kwaliteit van de stoffen is super. Je kunt er ook van alles mee maken. Of het nou kleding is of woondecoratie.   
Voorbeelden wat je allemaal kunt maken met deze stoffen vind je terug op de site. Zo hebben bijvoorbeeld studenten van het ROC Twente voor een eindexamenopdracht prachtige blouses gemaakt met deze Afrikaanse stoffen. En een modeontwerpster heeft een prachtig gekleurd colbertje gemaakt voor de zanger mr. Ray Bass. Zo krijgen jullie ook een indruk en idee wat je allemaal met deze stoffen kunt creeëren. Mocht je zelf een foto hebben van een artikel die je gemaakt hebt met deze stoffen en het leuk vinden dat ik deze op mijn site plaats, stuur mij dan je foto naar info@afrikaansestof.nl. 
COLLECTIE

Als je leuke unieke gekleurde stoffen zoekt dan ben je hier aan het juiste adres. Ik verkoop onder andere originele Afrikaanse stoffen uit Tanzania. Deze prachtige Afrikaanse stoffen met hun kleurrijke, vrolijke prints komen rechtstreeks uit Dar es Salaam.   

Ook verkoop ik waxblock/waxprint stoffen die afhankelijk van de print uit verschillende landen kunnen komen, namelijk Afrika, Duitsland of Nederland. Prachtige gekleurde stoffen met allerlei verschillende prints. De print van deze stoffen zit zowel voor als achter. De collectie wordt regelmatig met nieuwe afrikaanse stoffen en andere producten aangevuld.

Helemaal nieuw dit jaar zijn de jerseystoffen uit Zweden van het bekende merk Vintage in my heart. Prachtige kleuren en unieke prints, ontworpen door verschillende designers oa. Linda Forsberg en Studio Granath. 


GOEDE DOEL

Bij de stoffen uit Tanzania doneert afrikaansestof.nl 1 euro per meter aan het goede doel:
Nkoaranga Hospital te Tanzania.

Met deze samenwerking, het goede doel Nkoaranga Hospital, ben ik in 2019 begonnen. 

VRAGEN

Als jullie opmerkingen, vragen of tips hebben hoor ik het graag! Jullie kunnen mijn contactformulier hiervoor gebruiken of mij een belletje geven of whatsappje sturen. (06 49806390).

 

Afrikaanse waxstoffenAfrikaanse sieradenDeco dieren van Afrikaanse stof

© 2015 - 2021 Afrikaanse stof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel